Q/A

Kategori: Frågor & Svar

 
Vart har du köpt den där super snygga vita tröjan? Jätte fin blogg förresten, läser den vaje dag! kram
T-shirten är köpt på hm, men jag har klippt i den själv, ni ser att den är lite ojämn på några ställen, haha! Kram :)
 
 
Åh vilka härliga bilder! hur får du ljuset så fint?:)
Åh vilka härliga bilder! hur får du ljuset så fint?:)
Tack så mycket! Denna bild har Ena tagit, men jag redigerat och har höjt ljusstyrkan ganska mycket ♥
 
Var är shortsen ifrån o va kostade dem? :)
Shortsen, i bilden ovanför är köpta på HMs barnavdelning för något år sedan och jag tror att dom kostade runt 150 kr :)
 
Åh vilken snygg bikini, vart har du hittat den ? :)
Tack vill jag börja med att säga! Bikinin är köpt på Hm ♥ (Allstå den rosa bikinin med möster på)
 
Vad dansar du? Kram
Japp, jag dansar och har gjort det sedan jag var fem. Kram 
 
 
 

Sommar känslor

Kategori:

Jag har presis ätit frukost och nu ska vi ut till Tjörn på någon släckt grej, eftersom våra sysslingar från USA är här, så det blir säkert mysit ♥
- Sally
 

Jag längtar hem till mina tjejer ♥

Kategori:

- Sally

Inte många inlägg kan jag säga

Kategori:

Hejsan sötisar! Jag kan väll säga att jag inte har bloggar på ett tag nu, varken jag eller Emma, haha! Men vad ska man göra? Som Emma skrev i inlägget nedan så finns det juun så mykcte annat att göra på sommaren än att vara inne och blogga, eller hur?
 
Jag har varit i Hunnebo i en vecka och träffat släckten, det har varitsuper mysigt att träffa alla kusiner och allt. Jag har också massa fina bilder som ni ska på se när jag kommer hem.
Just nu är jag i Göteborg så jag antar att jag kommer lägga in lite inlägg då och då ♥
 
- Sally

Just Cousins

Kategori: Emma

Tänkte uppdatera lite nu innan jag åker, har inte hunnit berätta de man jag ska åka till Usa nu ett litet tag och spendera lite tid med min familj, shoppa och bara ha de skönt. Så imorgon bär de av till Washington. Har varit där förut så de är inte något nytt precis men de ska bli skoj ändå. Men nu på senaste har de varit runt 40 grader så vi får hoppas att tempraturen går ner lite så att man kommer orka med dagarna. Om ni har något tips om vart man kan åka så kommentera gärna. 
 
Förlåt för att jag inte har bloggat men de är ju sommarlov för min del, så att de finns tusen andra saker som är roligare än att sätta sig ner framför datorn och blogga. Så nu i två veckor så har jag egnat min tid åt att vara på landet, plockat jordgubbar, träffat vänner, varit på konfa mottagning, träffat mina kusiner, badat, varit vid båten och mycket annat roligt orkar inte skriva allt.
 
Nu ska jag sätta min ner och ladda in filmer i telefonen, iPaden och Datorn så att man klarar sig på planet imorgon. 

Jag och min kusin Anna, som är lika gammal som mig och de är en person som jag alltid har spenderat mycket tid med!

 

 

Sommarlov ju

Kategori: Foto - Resor & Semester

Hejsan hoppsan lillebror! Längesedan nu ♥ Nej men ärligttalat så kände jag för göra ett inlägg eftersom jag inte gjort det på ett tag. Det blir ju lite dålig uppdate eftersom det är sommarlov, och man har mycket annat för sig. 
 
Idag har vi vindsurfat, ganska kul faktiskt bara att det tog ett litet tag att komma in i det. Nu orkar jag inte blogg mer. 100000 pussar och kramar ♥
 
- Sally

I Göteborg

Kategori:

Hejsan alla underbara! Idag kom jag hem från Tjörn där jag har varit med min kära lusin Julia, det har verkligen varit super kul att träffa henne. Tyvär har jag inte hunnit blogga eller tagit några bilder eftersomvi har haft så mycket annat för oss, som att t.ex. vara med kompisar och så ♥
 
Men nu är jag i Göteborg. Li är tuvär inte här eftersom hon är i Rhodos och chillar men hon kommer på söndag så det är okej. Imorgon ska vi till Lisset,så jag hörantagligen av mig då,1000 pussar och kramar ♥
 
-Sally

konfirmations presenter

Kategori:

Detta är vad jag fick i konfirmations present:
Armband från Pandora ♥ Thomas Sabo armband + berlock ♥ klackar ♥ Thomas Saobo berlock ♥ silver halsband ♥ handvirkat bokmärke till bibeln jag också fick ♥ frälsarkrans ♥ Guld hjärta ♥
 
Jag är super tacksam till det jag fick i present, och framför allt till lägret som jag deffenitivt inte kommer att glömma i första hand! Jag är super nöjd och det viktigaste :)
- Sally

Vad jag köpte i England

Kategori: Foto - Shopping

Detta är lite av vad jag köpte i England, jag orkade inte takort på t.ex. underkläder, smink + borstar m.m.Hoppas ni blir nöjda ändå ♥
- Sally
 

Medevi

Kategori: Foto - Resor & Semester

känns så tomt nu när man är hemma. Kan verkligen inte förstå att de har gått tre veckor. Här kommer lite mer bilder man kan nog kalla de en lite bildbomb.
 

I bilen

Kategori:

Hejsan ala bloggläsare! Just nu sitter jag säkert i bilen och kollar på familj med min familj, medan jag är påväg till Göteborg ♥ Jag har inte med datorn hit men Emma bloggar och jag kommer säkert göra någon mobilbloggdå och då . 
Ni får ha det så bra sålänge, för det kommer jag ha ♥
 

Sexy lips, dirty hips, nice ass. high class. sexy smile. Swedish style.

Kategori:

Dessa var en av de presenterna jag fick på konfirmationen, eller jag fick den lite tidigare så att jag kunde avvända dom till själva konfirmationen ♥
Jag är helt förälskad i dom, den sommriga färgen och allt! Även om jag inte kommer att använda dom allt för ofta som är jag himmla nöjd ♥
 

Imorgon åker jag igen :(

Kategori:

Hejsan allihopa! Hur är det mer er, jag har det bra i alla fall.
Igår var det ju konfirmation för min del, lägret har verkligen varit super och jag kommer verkligen sakna alla personer som jag träffat galet mycket. 
Efter konfirmation hade vi mottagning för mig, det var verkligen super mysigt att träffa alla efter att ha varit borta i tre veckor ♥
 
Idag har jag tagit kort på alla de saker jag köpte i England, och konfirmations presenterna ♥ Ikväll jag ska jag vara med Emma ett tag. 
Imorgon ska jag till västkusten, så så är det bara att börja packa om igen ♥
- Sally
 

"officiellt" hemma

Kategori: Foto - Resor & Semester

Nu är jag hemma igen eller jag kom egentligen hem igår men då kom jag hem så sent så jag orkade inte göra så mycket men nu är jag "officiellt" hemma ett tag fram över, så bloggen kommer att uppdateras som vanligt tråkigt vis och jag har massor med bilder att visa er samt berätta.

Eastbourne 2012 - Bästa jag gjort i hela mitt liv

Kategori:

Hejsan allihopa! i förrgår kom jag hem från att ha varit i England på konfirmationsläger i tre veckor, det var seriöst det bästa jag gjort i hela mitt liv, och det säger jag inte bara! 
 
Det är säkert många som tror att jag kommer att skriva ett super långt inlägg om hur bra resan och varit och vad vi har gjort och allt, men icke sa nicke, det kommer jag inte göra.
Såklart jag kommer att skriva lite om vad vi gjort och så, men jag är inte en sån person som kan uttrycka mig så bra när jag sriver, men jag hoppas att det går bra ändå  ♥ Men är det något någon undrar om hur vi har haft det och vad vi hargjort är det bara att fråga :) 
 

 

ja, vad ska man säga? Jag är hemma :(

Kategori:

känns himla surt för min del, allt gick alldeles för snabbt ♥