Kungsan

Kategori: Foto - Vardag

Vi var i kungsan i Fredags och kollade på dom otroligt fina blommorna haha ne vi var mest där och fotade lite. De är så otroligt mysigt att vara säg och jag älskar ju rosa så de kan inte bli bättre!

Hej, jag heter Sally.

Kategori: Foto - Porträtt

Hej, mitt namn är då Sally och jag bor på Lidingö, utanför stockhom.
Redan nu kan jag säga att jag är ingen höjdare på rubriker. Jag kom alldeles nyss på att vi inte har presenterat oss, här på boggen så varför inte börja nu.
Som jag skrev förut är mitt namn Sally, och Emma (den andra tjejen som bloggar här) är min bästa kompis.
I alla fall, som ni kanske märker gillar jag att fota. På fritiden är jag även modell för mikas och stockholmsgruppen, sen så dansar jag.
Haha, det var väll en lite classic presentation av mig själv.
Hoppas alla ni nya läsare kommer stanna kvar här på bloggen ♥

Q/A

Kategori: Frågor & Svar

Vad har ni för kameror?
Vi har canon cameror, bilder på utrustning m.m. kommer inom kort. ♥

Den med rosa converse bilden borde du kolla upp igen... Man behöver ej vara blind för att se att den är mycket suddig... Asså man ser inte ens converse märket... Du kunde ha gjort så att den står framför var klar och den bakom skulle vara suddig... Asså fattar ej varför du har fokus på snören?! Asså kom igen snören? Är de det alla era "läsare" vill läsa om? tänker inte komma med spydiga kommentarer men vill bara vara snäll och säga som det är och vara ärlig. Men de bilden med vita converse var jätsstesnygga och glass-bilden var med jätte härlig :) kram och puss på er :) inlägg
För de första bestämmer vi själva hur vi ska fota och ingen annan. Och sen tycker vi att de är fel att kommentera när man igentligen inte vet någonting, dom är köpta i en converse butik i USA och vi har sista ordet (igen idé att säa emot). Juste glömde de är bara sjukt fegt av dig som nu har skrivit denna kommentar att du är anomym stå för de du säger. Och du som trodde vi skulle få dåliga kommentarer, du är den ända!!!

Vad har du köpt väskan? inlägg
Väskan är köpt på mulberry ♥

Vilket program redigerar ni bilder i?
Vi har redigerar våra bilder i photoshop cs4 och cs2, som finns på våra pcs. Om vi redigerar på våra macs redigerar vi bilderna på picmonkey ♥

Var kommer jeansen ifrån? inlägg
Jeansen kommer ifrån Abercrombie.

Har du smakat calippo shots? För jag undrar om den är god eller äklig. inlägg
Ja! Jag har smakat de och själv tycker jag att den är super god perfekt till sommaren när de är gott med isglass


Den med rosa converse bilden borde du kolla upp igen .... Man behöver ej vara blind för att se att den är mycket suddig... Asså man ser ju inte ens converse märket... Du kunde har gjort så att den som står framför var klar och den bakom skulle vara suddig...Asså fattar ej varför du har fokus på snören ?! Asså kom igen, snören ? Är de det alla era " läsare " vill läsa om ? tänker inte komma med spydiga kommentarer men vill bara vara snäll och säga som det är och vara ärlig. Men den bilden med vita converse var jässtesnygga och glass-bilden var med jätte härlig :) kram och puss på er :)

Converse best shoes ever

Kategori: Foto - Outfit

Converse är verkligen dom bästa skorna, dom går till allt och är verkligen sjukt snygga.

Cupcake sthlm

Kategori: Foto - Mat

Cupcake sthlm gör verkligen de godaste cupcakesen. Ni som inte har smakat dem, gör det, även fast det är ganska dyrt är det verkligen så värt. Det som är så himmla bra är att allergiker också kan äta dom, as bra ju! HÄR hittar ni deras hemsida.

From USA

Kategori: Foto - Outfit

Har fortfarande lite bilder som jag inte lagt upp från USA, så har kommer en liten outfit som jag hade på mig.

All Star

Kategori: Foto - Shopping

Är inte Converse måsten till sommaren? Fick två par nya förra veckan, sjukt nöjd. Det blev vita låga, classic. Sen så blev det som chockrosa höga, dom kommer att vara sjukt snygga i sommar med ett par bruna ben.

Blue flowers

Kategori: Foto - Natur

Äntligen vår

Kategori: Foto - Natur

Not like the others

Kategori: Foto - Vardag

Carrot cake +++

Kategori: Foto - Mat

Ice cream

Kategori: Foto - Mat

Hollister

Kategori: Foto - Shopping

Black and white

Kategori: Foto - Porträtt

Stuff you need

Kategori: Foto - Outfit

Fish from Usa

Kategori: Foto - Mat

Details

Kategori: Foto - Outfit

Brukar inte gilla jeans jacka så mycket för de kan se så tråkigt ut men när man har lite detaljer så ser de genast mycket bättre ut.

Fridays

Kategori: Foto - Outfit

Life is what you make it to

Kategori: Foto - Porträtt

Gårdagens outfit

Kategori: Foto - Outfit

♥ Jeans: Dr Denim ♥ Tröja: Zara ♥

Välkommen till vår nya blogg!

Kategori: Foto - Porträtt

Här kommer ni kunna se på bilder vi har tagit och även få läsa lite om våra liv. Ca 90% kommer att vara bilder för de är de vi brinner mest för. Hoppas ni gillar den!