Ena

Kategori: Foto - Porträtt

Hittade lite gamla bilder som ni läsare på bloggen förmodligen inte har sett. Jag tog denna på Ena för ett väldigt bra tag sedan men den har jag helt enkelt glömt bort att jag tog den. -Emma

A year ago

Kategori: Foto - Porträtt

Tiden går så himla fort nu de är helt sjuk kan inte minnas att de var mer än ett år sedan den här bilden togs och att jag ska börja i nian till nästa termin. I feman tyckte jag att alla nior var super stora de kändes då dom jag aldrig skulle bli så stor som dom men nu är tiden här. Även om jag inte är lika lång som alla andra är jag ju trodds allt längre än många.-Emma

Gabrielle

Kategori: Foto - Porträtt

Är en av mina närmaste kompisar men nu var de bara ett och ett halft år sedan vi lärde känna varandra. Tänk att man hinner med så mycket under så kort tid. Skulle kunna göra en hel lista på saker vi hittat på och skrattat åt, men de skulle ändå inte räcka. I börjar var allt vi gjorde "premiär". Gabbi du fattar vad jag menar. De kanske inte lika lätt för alla andra. Varje sak vi gjorde var "premiär" (alltså nya saker). Vi gick på förhandsvisningar, började på yoga, fick barnvakts jobb, jag åt första gången på Vapiano eller aa som jag minns har säkert varit där när jag var liten minns. De finns en hel de att säga men de är svårt att försöka berätta hur mycket jag uppskattar de du gjort för mig. Fast samtidigt vissa gånger har du varit som min syster, med andra ord för mycket. Du vet mina svaga sidor och jag vet dina.
-Emma

Live, Life & Love

Kategori: Foto - Outfit

-Emma

Bye bye

Kategori:

Nu drar jag på konfa i tre veckor. Kommer verkligen sakna alla mina vänner, men jag kommer ju att vara med nya vänner 24/7 så de kommer att bli super kul. Den 8 juli är jag tillbaka och då börjar bloggningen som vanligt. Men har fixat lite tidsinställda så ni är inte helt utan. Hoppas ni också får en bra start på sommarlovet.

Trött tjej

Kategori:

Hejsan alla underbara! Igår kväll var jag ute med några kompisar, det var faktiskt jätte mysigt att träffa alla, eftersom det var längesedan jag träffade några av dem. Tyvär fick jag inte mycket sömn igår och är super trött idag, och jag kommer troligtvis inte få sova jättelänge ikväll heller eftersom jag ska upp kl tre inatt. 
Men det blir troligtvis utgång ändå eftersom jag inte kommer träffa alla på hela sommaren :( 


Trött och osminkad tjej ♥

Diner with my lovely friends.

Kategori:


- Sally

Skolavslutning

Kategori:

Hejsan alla finingar! Kom precis hem från stan, där jag varit med tjejerna. Kan berätta mer om det sen.
Idag hade vi ju skolavslutning. Kan knappt fatta att alla nior kommer att sluta, det kommer att bli så himla tomt i skolan nästa år.
Jag hade inte tänkt på att alla nior skulle sluta förän några veckor sedan, och även fast jag inte gillade alla så jätte mycket så inser jag nu att jag kommer sakna dom som baraden ändå.
Det var vissa av dom som var dom riktiga vittrabarnen som höll ihop alla. Och även fast jag har haft ett helt år på mig att fatta att det är vi som blir nior nästa år, så har det inte riktigt smällt in, vi är noir nästa år, hur kunde tiden ha gått snabbt?
Min lillebror börjar i sexan nästa år och min storbror i gymnasiet, detta är bara helt overkligt för mig. Jag vet inte var jag levt någonstans ♥ 

- Sally

Jobba lite

Kategori: Foto - Porträtt

Fyndig rubrik va? Jag kom hem för några timmar sedan efter att ha jobbat, vi förberädde för en catering som ska vara klar imon. Efter det ska vi åka till grönalund, så det ska bli mysigt!
Jaja, jag hör av mig senare ♥

Scones

Kategori: Foto - Mat

Gick upp tidigt idag för att baka scones, duktig flicka!
- Sally

Söndags myys ♥

Kategori: Foto - Vardag

Nu ska jag se på film med la familja, myig söndag ♥
- Sally

Rix FM

Kategori: Design

Hejsan! Nu var det ganska längesedan jag bloggade, så jag tänkte att jag tänkte skriva ett litet inlägg, haha!
Tidigare idag åkte jag Filippa och Gabrielle in till stan för att kolla på Rix FM festivalen, om jag ska vara ärlig så var den ganska tråkig ♥
Lite senare kom också Daphna och Clara in till stan, då gjorde vi väll inte så mycket, vi gick mest runt och pratade.
Ingen speciell dag, men ändå ganska mysig med massor av tjejsnack ♥
- Sally

Nationaldagen

Kategori: Foto - Vardag

I onsdags så var de ju nationaldagen och mina föräldrar var inte hemma så jag och gabbi åkte på eftermddagen in till stan med de mästa var stängt så vi gick bara runt lite. Sen såg vi att de var någon slags parad men vi missade den precis. Lite synd men de gjorde inte så mycket för min del.-Emma

Tjejkvällen

Kategori: Foto - Porträtt

Här kom bara några bilder av alla som togs kanske kommer fler senare man vet aldrig. De togs så himla många så vi får se. Tycker att de var en väldigt lyckad kväll. Tack till alla som var där.
Foto: Alla   Redigerade: Emma o Sally   Bild 3 o 4: Redeigerde av Ena 

-Emma

Daniela bloggar!

Kategori: Design

Tänkte passa på att uppdatera Sallys och Emmas blogg när jag ändå är inne på Sallys dator!
Jag heter hur som helst Daniela och har känt Sally i 9 år snart.
Vi har alltid varit vänner sen dess och kommer alltid att förbli det!
Dagen i dag har jag spenderat med Sally, vi har inte gjort något jätte speciellt men kul har vi iaf haft!
följande planer lutar mot att jag kanske ska sova här i kväll (vi får se hur det blir).
Ha en fortsatt trevlig Lördag!

New shorts

Kategori: Foto - Shopping

När mamma och pappa kom hem från Usa så fick dom med sig två ur gulliga shorts till mig. Men tyvärr har jag aldrig hunit använda dom för att de har aldrig varit tillräckliget bra väder. Som ni ser på bilderna är de ett par "vanliga" vita och dom andra är stickade. Och båda kommer från Abercrombie. -Emma

Niornas middag

Kategori: Foto - Mat

I måndags hade vi åttor anordnat en middag för att nior. Alla fått olika uppgifter och min uppgift var att fixa drinkar, med Andrea och Daphna. De var meningen att sally skulle vara med min hon gick innan de började för att hon skulle på dans. Tycker själv att de blev väldigt lyckat eftersom att alla verkade nöjda med maten.

Dansavslutning 2012

Kategori: Foto - Vardag

Ja då var det slut, riden går så himla snabbt nu för tider, gud där lät jag gammal, haha! Då var dansavslutningen 2012 slut då. Jag ska säga att det var så otroligt kul och mysigt som det alltid är.
Jag har gått på den dansskolan i tio år nu och det har ju såklart funnits dagar där man har velat sluta men, sånadär dagar vet man att det har varit så värt det ♥
- Sally

Girloes

Kategori: Foto - Porträtt

Igår var jag och alla andra tjejer i åttan på middag hos Gabbi. Det var skit mysigt att vara alla tjejer tillsammans, det var länge sedan vi gjorde något sådant och det måste verkligen göras, och ska göras om ♥
Jag hör av mig senare med mer bilder.

Alla girls, utom Frida som var fotograf & Sally kom lite senare

Roger & Gallet

Kategori: Tips

Mamma och pappa kom hem för ett tag sen från Spanien. Där dom hade varit med några kompisar och då hade mamma köpte en jätte bra kräm som jag tänkte tipsa er om. Vet inte riktigt var man kan hitta den här i Sverie men den är super bra. Och den luktar super gott.
- Emma

Spöregn

Kategori: Foto - Vardag

Åh just nu sitter jag på bussen, påväg till min dansavslutning. Det spöregnar verkligen ute, och smart som jag är så tog jag bara på mig en hoodie, haha aja.

Efter avslutningen ska jag åka till Gabrielle där alla andra tjejerna kommer vara, mys.

Classic

Kategori: Foto - Mat

- Sally

Sommarlov och 8 dagar!

Kategori: Foto - Porträtt

Hejsan alla finingar! Anledningen för att jag/vi inte bloggade igår var att jag hade genrep på dansen och Emma gjorde iordning niornas middag på skolan, båda dessa sakerna höll på till ca 11 igår.
Idag kommer det inte heller bli så bra bloggning för min del, för Emma vet jag inte men hon bloggar ju aldrig nu för tiden, haha!
- Sally

Konfirmations träff.

Kategori: Foto - Shopping

Idag har jag varit på konfirmationsträff, vi gjorde väll inte så mycket, vi pratade mest om vad som skulle hända på lägret. Om jag ska vara ärlig har jag inte speciellt höga förväntningar på lägret, men det blir säkert kul!

Jag ska snart gå och lägga mig, så himla skönt att lägga sig tidigt för en gångs skull ♥
Åh kan inte fatta att det är sommar lov om bara 10 dagar, är så himmla glad även fast vädret inte är på topp ♥

Har man inte världens snyggaste bästis ♥

Kategori: Foto - Porträtt

Foto & Redigering: Sally - Modell: Emma Friman

Godmorning sunshines !

Kategori: Foto - Porträtt

Godmorgon finingar, tack för alla söta komentarer vi fått på senaste tiden. Jag vaknade iallafall för en stund sedan, har dans idag igen, sen har jag konfirmationsträff. Kan verkligen inte fatta att jag åker om bara två veckor, det ska bli så kul ♥ Ni får ta och ha en bra söndag

Sometimes it hurts

Kategori: Design

life a mean

JustStyle

Kategori: Tips

Vår underbara kompis Ena öppnade upp sin blogg för några dagar sedan. Efter lite krångel med blogg.se så funkar de äntligen nu. Så besök hennes blogg och kolla in hennes amazing foton. Hon är bara 14 år och hennes foton är helt otroliga. Gå in på hennes blogg är ni snälla, man kan få massa inspration och fina bilder att titta på.

Uppdate: Ena har precis kommit på blogg.se's sida, och jag/vi ville bara gratta henne.

Grattis Ena, du förtjänar det verkligen. Du är en sån underbar vän och fotograf ♥ / Sally


Ps. har ingen aning om varför texten blev blå, haha!

- Emma & Sally

-

Kategori: Foto - Vardag

Foto & Redigering: Sally

Keep your heart strong

Kategori: Foto - Vardag

Är verkligen super trött idag, har somnat två gånger, så himla skönt ändå. Kan nog delvis bero på vädret , så här ska det vara enda till torsdag, vad hände med sommarvädret lixom?
Iallafall det blir nog att jag stannar hemma ikväll för att vara med mi familia, haha ♥
Fotograf: Ena ♥ Redigering: Sally 
- Sally

Misslyckat

Kategori: Foto - Djur

Nu har Hugo kommit hit igen. De var meningen att jag och Sally skulle sova över igår, men jag fick så himla ont i magen. Så de blev inget med de. Men på kvällen så såg vi iallafall på film och hade lite tjejmys.

Vaknade idag av att Sara min syster kom upp med frukost till mig, sen så gick vi ner och kollade på massor med filmer och bara hade super mysigt. Hade inte tänkt hitta på något speciellt idag eftersom att jag inte mådde så bra igår men de kankse blir lite mera film med min syster vem vet?
Foto:Sally - Redigering: Emma

- Emma

Going to the dance.

Kategori: Foto - Porträtt

Tjolahopp folks! Ska kila iväg till dansen nu ♥
Bild tagen av Ena
- Sally

Tävling - Vinn ett valfritt laptopskydd

Kategori: Tävling

Nu kommer en liten rolig tävling! Laptop-skydd.se har varit snälla och hjälpt oss med de. Ni har ca två veckor på er att anmäla er till tävlingen. En kommer att vinna ett valfritt skin: Här ifrån. Och två kommer att kunna vinna kouponer med 50kr så man kan köpa vad man vill på deras online shop.

 

För att kunna vinna måste du:

  1. Kolla på Laptop-skydd.se och kolla vilken som är din favorit.
  2. Skriv en motevering för att just du ska vinna.
För att få större chans att vinna:
  1. Gilla Laptop-skydd.se på facebook.
  2. Skriv om vår tävling på eran blogg.
Inga kommentarer som inte har med inlägget att göra här tack!
- Emma & Sally

Details on the dress

Kategori: Foto - Outfit

Foto & Redigering: Sally Persson
- Emma

Konfa klänning

Kategori: Foto - Outfit

I tisdags var jag och mamma i  stan och köpte min konfa klänning. Vi var där super lägge och de var verkligen svårt att hitta en bra klänning, men tillslut så hittade jag den jag ville ha. De saknas bra en kofta som matchar. För skor hade jag redan köpt när jag var i USA.
Foto & Redigering: Sally Persson
- Emma